Vanaf 20 april 2022 hoeven alle reizigers alleen de gezondheidsverklaring in te vullen voor reis naar Bonaire

Home » Vanaf 20 april 2022 hoeven alle reizigers alleen de gezondheidsverklaring in te vullen voor reis naar Bonaire

Kralendijk – Vanaf woensdag 20 april 2022 hoeven gevaccineerde en ongevaccineerde reizigers alleen een gezondheidsverklaring in te vullen voor hun reis naar Bonaire. Reizigers hoeven vanaf die datum voor hun reis niet meer te testen of een herstelbewijs of vaccinatiebewijs te overleggen. Dat geldt voor reizigers uit alle landen. Van reizigers wordt verwacht dat ze de gezondheidsverklaring naar waarheid invullen.

Op Bonaire is het aantal opnames in het ziekenhuis al lange tijd stabiel laag. Daarom is het mogelijk om de reisvoorwaarden die voor het eiland golden nu los te laten. Als in de toekomst een nieuwe variant van het coronavirus opduikt die ernstige klachten veroorzaakt, worden de reisvoorwaarden opnieuw beoordeeld. Het kan zijn dat de reisvoorwaarden met het oog op de nieuwe variant dan worden aangepast.

Plaats een reactie