Loes Jaspers draagt het werk bij Publieke Gezondheid over aan Bert Wolters

Home » Loes Jaspers draagt het werk bij Publieke Gezondheid over aan Bert Wolters

Kralendijk – Vanaf 1 april 2022 werkt Loes Jaspers niet langer als arts maatschappij en gezondheid  infectieziektebestrijding bij de afdeling Publieke Gezondheid. Bert Wolters volgt Jaspers vanaf die datum op.

Wolters heeft sinds 1992 tot aan zijn komst naar Bonaire dit jaar als arts maatschappij en gezondheid infectieziektebestrijding bij de GGD in Groningen  gewerkt. In deze periode heeft hij zich als dokter ook bezig gehouden met bestrijding van tuberculose en werkte Wolters als forensische arts. Loes Jaspers blijft tot juni 2022 nog op Bonaire. Ze verwerkt de resultaten van het onderzoek naar klachten die mensen hebben nadat ze COVID-19 hebben gehad, oftewel long-COVID.

FOTO: OLB

Plaats een reactie