Welcome to the crisis website of the Public Entity Bonaire. This website is online when there is a crisis. That is why you can now find all information about COVID-19 on this website.

Veranderen de testvereisten voor reizigers die transit/via een overstap naar Bonaire komen?

Voor reizigers die transit/met een overstap naar Bonaire reizen, gelden de volgende regels en testvereisten:

* Voor reizigers die tijdens de tussenstop in het vliegtuig of op de airport blijven, blijven de voorwaarden van het land van herkomst geldig voor het vervolg van hun reis naar Bonaire.

* Wanneer het land van de tussenstop minstens 14 dagen wordt bezocht, gelden voor de reizigers alleen de voorwaarden van het land van de tussenstop, voor het vervolg van hun reis naar Bonaire.

* Voor reizigers die tijdens de tussenstop de airport verlaten en de douane & immigratie passeren, gelden zowel de voorwaarden van het land van herkomst als van de tussenstop, voor het vervolg van hun reis naar Bonaire. Als vanuit een van beide landen een testverplichting geldt bij aankomst op Bonaire, dan moet daaraan worden voldaan.
Reizigers die door omstandigheden niet aan deze voorwaarden kunnen voldoen om naar Bonaire te reizen, moeten meteen contact opnemen met publichealth@bonairegov.com.

Leave a Comment