Afdeling Publieke Gezondheid lanceert aanstekelijke jingle ‘Biba kuné’

Home » Afdeling Publieke Gezondheid lanceert aanstekelijke jingle ‘Biba kuné’

Kralendijk – De afdeling Publieke Gezondheid heeft de aanstekelijke jingle ‘Biba kuné gelanceerd. ‘Biba kuné’  is gemaakt om iedereen eraan te herinneren hoe Bonaire gezond te houden nu er  geen coronamaatregelen meer zijn. Medewerker Shermantha Frans van de afdeling Publieke Gezondheid heeft de muziek en de tekst voor de jingle geschreven. JC and Friends tekende voor de uitvoering.

Nadat de coronamaatregelen werden afgeschaft, is de afdeling Publieke Gezondheid een campagne gestart om de bevolking te informeren hoe Bonaire veilig te houden. Zo is er een videoclip over zelftesten gemaakt voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. In de video legt een middelbare scholier uit hoe ze twee keer in de week een zelftest doet voordat ze naar school gaat.

Medewerkers van de afdeling Publieke Gezondheid gaan binnenkort bij scholen langs om leerlingen voor te lichten over leven met corona. De afdeling Publieke Gezondheid heeft ook een actie op stapel staan met het oog op de viering van Dia di Rincon. De voorbereidingen voor deze actie zijn nog in volle gang.

Plaats een reactie