Welkom op de crisiswebsite van het Openbaar Lichaam Bonaire. Deze website is online wanneer er een crisis is. Daarom kunt u op deze website nu alle informatie over COVID-19 vinden.

𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫𝐩𝐫𝐒𝐀 𝐨𝐩 𝐝𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝐞𝐧 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝐑𝐚π₯𝐞𝐧 𝐛𝐒𝐣 𝐯𝐫𝐒𝐣𝐞 𝐒𝐧π₯𝐨𝐨𝐩

Kralendijk -Deze week kunnen burgers op donderdag 13 januari 2022 en zaterdag 15 januari 2022 de boosterprik zonder afspraak halen bij Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas. Op 13 januari 2022 kan dat van 17:30 – 20:30 uur en op zaterdag 15 januari van 09: 00 – 14.00 uur.

Het is voor het eerst dat mensen bij Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas in Playa de boosterprik zonder afspraak kunnen halen. In december vorig jaar konden bewoners van Rincon de boosterprik zonder afspraak in de wijk halen.
De vrije inloop voor de boosterprik is een van de dingen die de afdeling Publieke Gezondheid organiseert om de bevolking snel beter te beschermen tegen besmetting met de omikronvariant. Tot nu toe is gebleken dat de boosterprik een goede bescherming tegen deze variant biedt.
De omikronvariant van het coronavirus is eind vorig jaar op Bonaire aangetroffen. Het aantal besmettingen met het coronavirus is sinds die tijd heel erg toegenomen.

Plaats een reactie