Welkom op de crisiswebsite van het Openbaar Lichaam Bonaire. Deze website is online wanneer er een crisis is. Daarom kunt u op deze website nu alle informatie over COVID-19 vinden.

Boosterprik voor gezaghebber Edison Rijna

Gezaghebber Edison Rijna heeft in aanwezigheid van de pers de boosterprik gekregen. Dat is op donderdag 16 december gebeurd bij Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas. De gezaghebber hoopt dat veel inwoners van Bonaire zijn voorbeeld zullen volgen. Gedeputeerde Hennyson Thielman en adjunct eilandsecretaris Roxanne Francees, en een paar journalisten hebben zich ook laten prikken. Op Bonaire kunnen 18-plussers sinds deze week een afspraak maken voor de boosterprik door te bellen naar 0800 0900. Tot nu toe is er veel belangstelling voor de prik, zo laat de afdeling Publieke Gezondheid weten.

Plaats een reactie