Welkom op de crisiswebsite van het Openbaar Lichaam Bonaire. Deze website is online wanneer er een crisis is. Daarom kunt u op deze website nu alle informatie over COVID-19 vinden.

Zorgprofessionals kunnen nu afspraak maken voor boosterprik

Kralendijk – Zorgprofessionals die niet onder  Fundashon Mariadal vallen, kunnen vanaf dinsdag 30 november 0800 0900 bellen om een afspraak maken voor de boosterprik. Ze kunnen de boosterprik dan op zaterdag 4 december of daarna krijgen bij Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas.

Op donderdag 2 december en vrijdag 3 december kunnen de zorgprofessionals van Fundashon Mariadal  de boosterprik te krijgen. Hun werkgever regelt dat samen met de afdeling Publieke Gezondheid  voor hen.  Ze krijgen de boosterprik in het ziekenhuis.

Eerder dit jaar waren de zorgprofessionals ook als eersten aan de beurt om de eerste coronaprik te krijgen. Dit is gedaan met het oog op hun bescherming en de bescherming van de patiënten met wie zij werken. Nu de boosterprik beschikbaar is, houdt  Publieke Gezondheid dezelfde lijn aan als eerder dit jaar. De afdeling volgt hierbij ook het advies van de Gezondheidsraad.

Vanaf vorige week konden de 60-plussers zich al aanmelden en hebben de eerste 70-plussers al hun boosterprik gehad. Bent u 60-plusser en wilt u een afspraak maken voor de boosterprik? Of heeft u vragen over deze prik?  Bel dan 0800 0900 en maak een afspraak of stel uw vraag. Hou er rekening mee dat het alleen mogelijk is om op afspraak de boosterprik bij het sportcomplex te halen.

Plaats een reactie