Welkom op de crisiswebsite van het Openbaar Lichaam Bonaire. Deze website is online wanneer er een crisis is. Daarom kunt u op deze website nu alle informatie over COVID-19 vinden.

Feestelijke lancering videoclip ‘Laba bo man’

De videoclip ‘Laba bo man’ is feestelijk gelanceerd op de Internationale Dag van de rechten van het kind. Bij de lancering van afgelopen zaterdag, waren leerlingen van het Voortgezet Onderwijs Cluster 3 aanwezig. Een deel van hen had een rol in de clip die geproduceerd was door Ito Martis. Ook waren er kinderen van verschillende opvangcentra aanwezig. De lancering van de clip markeert het begin van de campagne ‘Bo bida ta den bo man, laba nan! ‘ van de afdeling Communicatie. De afgelopen weken zijn veel kinderen op scholen met het virus besmet geraakt. De campagne is bedoeld om hen en hun omgeving bewust te maken hoe belangrijk het is om de handen goed te wassen.

Plaats een reactie