Welkom op de crisiswebsite van het Openbaar Lichaam Bonaire. Deze website is online wanneer er een crisis is. Daarom kunt u op deze website nu alle informatie over COVID-19 vinden.

Aruba, Curaçao en St. Maarten laag risicolanden vanaf 12 november 2021

Kralendijk – Aruba, Curaçao en St. Maarten zijn vanaf 12 november 2021 laag risicolanden voor Bonaire.  Dit als gevolg van een aanpassing van de landenlijst  van Bonaire die per 12 november 2021 ingaat. Volledig gevaccineerde reizigers vanuit Aruba, Curaçao en St. Maarten hoeven vanaf die datum géén PCR test te doen voor hun reis naar Bonaire. Wel moeten ze de gezondheidsverklaring invullen.

Ongevaccineerde reizigers uit die drie eilanden landen moeten voor een reis naar Bonaire binnen 48 uur voor vertrek een PCR test doen en de gezondheidsverklaring invullen. Ongevaccineerde reizigers die binnen 48 uur heen en terug  reizen vanuit Bonaire naar een van de drie eilanden, mogen dezelfde PCR test gebruiken voor de terugreis.

Voor meer informatie over de gewijzigde landen en de voorwaarden om naar Bonaire te reizen: www.bonairecrisis.com.

Plaats een reactie