Welkom op de crisiswebsite van het Openbaar Lichaam Bonaire. Deze website is online wanneer er een crisis is. Daarom kunt u op deze website nu alle informatie over COVID-19 vinden.

Coronamaatregelen tot en met 2 december 2021 verlengd

Gezaghebber Edison Rijna heeft de coronamaatregelen van niveau 2 tot en met 2 december van dit jaar verlengd. Met het huidige aantal besmettingen en de beschikbare zorg voor COVID-patiënten bij Fundashon Mariadal, is er geen reden om nu zwaardere maatregelen te nemen. Het aantal besmettingen is ook langzaam aan het dalen. Daarom worden de maatregelen die nu gelden nog voor een maand verlengd.

Nu de maatregelen worden verlengd, geldt voor privé bijeenkomsten bijvoorbeeld dat er maximaal 50 mensen aanwezig mogen zijn. Voor evenementen geldt een maximum van maximaal 100 personen en mag 50% van de capaciteit worden benut. Horecazaken mogen tot 00:00 uur geopend zijn, en er mag bij die zaken buiten worden gezongen en gedanst. Voor een overzicht van de maatregelen die van kracht blijven: www.bonairecrisis.com

Plaats een reactie