Welkom op de crisiswebsite van het Openbaar Lichaam Bonaire. Deze website is online wanneer er een crisis is. Daarom kunt u op deze website nu alle informatie over COVID-19 vinden.

Coronaprik op 27 oktober halen bij huisartsenpraktijk Rincon

Kralendijk – Bewoners van Rincon kunnen op woensdag 27 oktober van 10:00 – 13:00 uur de eerste of tweede coronaprik zonder afspraak halen bij de huisartsenpraktijk Castro. In de praktijk is het gebleken dat het voor sommige wijkbewoners door omstandigheden lastig is om de coronaprik in Playa te halen.

Het wordt nu voor hen gemakkelijker gemaakt om de prik te krijgen. De afdeling Publieke Gezondheid roept bewoners van Rincon op om gebruik te maken van deze kans om zich in de wijk te laten prikken. In Rincon konden wijkbewoners eerder dit jaar ook in hun omgeving de eerste of de tweede coronaprik halen.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis en bel 0800 0800 voor een testafspraak. Heeft  u de eerste of de tweede coronaprik nog niet gehaald? Bel 0800 0900 voor een afspraak. U kunt ook in oktober en november iedere zaterdag van 09:00 – 14:00 uur zonder afspraak de eerste of tweede coronaprik halen bij Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas.

Plaats een reactie