Welkom op de crisiswebsite van het Openbaar Lichaam Bonaire. Deze website is online wanneer er een crisis is. Daarom kunt u op deze website nu alle informatie over COVID-19 vinden.

Derde coronaprik voor patiënten die door specialist zijn aangemeld

Kralendijk – Vanaf zaterdag 16 oktober kunnen patiënten die door hun medisch specialist zijn aangemeld een derde coronaprik bij Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas halen. Deze patiënten hebben van hun specialist een verwijsbrief gekregen voor de derde coronaprik. Het gaat om patiënten met een zeer lage weerstand, ze hebben een ernstige immuunziekte. Ze hebben een derde prik nodig omdat twee coronaprikken niet genoeg bescherming aan deze groep biedt.

Patiënten die nog geen brief van de specialist hebben gekregen, moeten nog even geduld hebben. De verwachting is dat alle patiënten die een derde coronaprik nodig hebben, in de loop van volgende week een verwijsbrief krijgen. Het is niet mogelijk om via 0800 0800 aan te melden voor de derde coronaprik.

Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas is op alle zaterdagen in oktober ook open voor mensen die met of zonder afspraak de eerste of de tweede coronaprik willen halen. Het sportcentrum is op zaterdag van 09:00 tot 14:00 uur geopend.

Plaats een reactie