Welkom op de crisiswebsite van het Openbaar Lichaam Bonaire. Deze website is online wanneer er een crisis is. Daarom kunt u op deze website nu alle informatie over COVID-19 vinden.

Debat met ouders over coronaprik voor jongeren

Kralendijk – Op vrijdag 10 september 2021 wordt voor ouders en voogden een debat gehouden over het vaccineren van jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Het debat wordt van 19:00 tot 21:00 uur bij de Scholen Gemeenschap Bonaire gehouden. Aan het debat nemen medische professionals deel en ouders die voor of tegen de coronaprik voor jongeren zijn.

Ouders en voogden die aan het debat willen meedoen kunnen zich vanaf dinsdag 7 september 2021 telefonisch of via Whatsapp melden bij +599 7700982. Het aantal deelnemers aan het debat is beperkt. Het debat wordt live uitgezonden via de facebookpagina van de overheid en het YouTube kanaal van het openbaar lichaam Bonaire.

De afdeling Publieke Gezondheid, PG, richt zich sinds het begin van het nieuwe schooljaar speciaal op jongeren met de  campagne BANSKOLBÈK#BONBAKUNÁ. Het debat met ouders en voogden is onderdeel van deze campagne.

Plaats een reactie