Welkom op de crisiswebsite van het Openbaar Lichaam Bonaire. Deze website is online wanneer er een crisis is. Daarom kunt u op deze website nu alle informatie over COVID-19 vinden.

Bakuna session voor jongeren

Kralendijk – Speciaal voor jongeren van 12 tot 18 jaar is er op zaterdag 28 augustus 2021 van 09:00 – 14:00 uur een Bakuna session bij Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas. Tijdens de sessie treedt DJ Kjart op voor de jongeren. Dokter Michael Mercuur is ook aanwezig om vragen van ouders te beantwoorden over het vaccineren van jongeren.

Tieners van 12 tot 18 jaar hebben toestemming van hun ouder of voogd nodig om de coronaprik te halen. Daarom moeten de ouders of voogd erbij zijn wanneer hun kind gevaccineerd wordt. Aan het begin van het nieuwe schooljaar hebben medewerkers van de afdeling Publieke Gezondheid flyers uitgedeeld aan leerlingen van het Liseo en de SGB om hen over de priksessie te informeren. De ouders van de leerlingen zijn per brief geïnformeerd over de speciale priksessie.

Jongeren uit Rincon die naar de priksessie willen, kunnen van een speciale bus gebruik maken. De bus vertrekt om 09:00 uur en 11:00 uur vanaf het grote gekleurde naambord van Rincon dicht bij de kerk en brengt de jongeren daarna terug. De Bakuna session maakt deel uit van een speciale campagne voor jongeren. Eerder werd de videoclip BanSkolBèk#BonBakuná gelanceerd. Volgende week wordt een tweede videoclip van de jongerencampagne gelanceerd.

Op zaterdag 28 augustus kunnen volwassen met en zonder een prikafspraak ook bij het sportcentrum terecht voor de coronaprik. Voor meer informatie over vaccineren: 0800 0900 of www.bonairecrisis.com

Plaats een reactie