Welkom op de crisiswebsite van het Openbaar Lichaam Bonaire. Deze website is online wanneer er een crisis is. Daarom kunt u op deze website nu alle informatie over COVID-19 vinden.

Grootse Markt #BONBAKUNÁ bij Mangazina di Rei

Kralendijk – Op zondag 4 juli wordt er een grootse Markt #BONBAKUNÁ voor het hele gezin bij Mangazina di Rei in Rincon gehouden. Tijdens de markt zijn er optredens van JC and Friends, DC Rappers, DJ Marvv,  Farley’s Entertainment,  Giovanni y Ethsel Entertainment en Grupo Eso. Er zullen stands zijn met eten, stands met kunstnijverheid en ook een informatiestand over de coronaprik. De markt vindt plaats van 10 uur ‘s morgens tot 4 uur ‘s middags.

De markt wordt georganiseerd om erbij stil te staan en te vieren dat veel mensen zich hebben laten vaccineren op Bonaire. Ieder van hun heeft ertoe bijgedragen dat ons eiland beter beschermd is tegen corona. Tijdens de markt kunnen mensen die meer willen weten over vaccinatie de informatiestand bezoeken. Professionals van de afdeling Publieke Gezondheid zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Op de dag zelf is het ook mogelijk om een afspraak te maken om de coronaprik te halen bij Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas.

Marshe #BONBAKUNÁ is onderdeel van een serie activiteiten die door de afdeling Communicatie georganiseerd worden. Kort geleden werd een debat georganiseerd en informatieve bijeenkomsten voor MBO-leerlingen. Een tijdje terug werden ook een video en een jingle geproduceerd over het thema vaccineren tegen corona ‘Ban Bakuná’ dit is te beluisteren op onder andere Spotify en ook Youtube.

Plaats een reactie