Welkom op de crisiswebsite van het Openbaar Lichaam Bonaire. Deze website is online wanneer er een crisis is. Daarom kunt u op deze website nu alle informatie over COVID-19 vinden.

Deel deze pagina

Management en personeel Buddy Dive gevaccineerd

Kralendijk – Zo’n vijftig leden van het management en het personeel van Buddy Dive hebben zich collectief laten vaccineren. Er zijn nog circa 30 werknemers die nog gevaccineerd zullen worden. Buddy Dive heeft met het oog op de veiligheid van de werknemers gekozen om in één keer een grote groep te vaccineren, zo laat manager Steffie Lucas-Van der Valk weten. ,, We doen het voor de veiligheid van ons personeel en van de bevolking. En ook omdat we hopen dat Bonaire straks weer toeristen kan ontvangen.”

Bedrijven die zich willen aanmelden om het personeel te laten vaccineren kunnen een mail sturen naar vaccinatie.registratie@bonairegov.com

Plaats een reactie