Welkom op de crisiswebsite van het Openbaar Lichaam Bonaire. Deze website is online wanneer er een crisis is. Daarom kunt u op deze website nu alle informatie over COVID-19 vinden.

Deel deze pagina

#BANBAKUNÁ en #BONBAKUNÁ nu als kaders profielfoto op facebook

Kralendijk – De vaccinatieslogans #BANBAKUNÁ en #BONBAKUNÁ  kunnen nu op facebook als kader voor profielfoto’s worden gebruikt.  De slogans zijn door de afdeling Communicatie van het OLB bedacht voor de vaccinatiecampagne. #BANBAKUNÁ,   ‘laten wij ons vaccineren’ en #BONBAKUNÁ  zijn ook op t-shirts afgedrukt. #BONBAKUNÁ  is voor het moment waarop mensen beide prikken hebben gehad en dus ‘goed gevaccineerd’ zijn. Ook geeft #BONBAKUNÁ een knipoog naar de mensen die gevaccineerd zijn op Bonaire.

Wat je moet doen om de kaders bij je profielfoto te plaatsen: Open je persoonlijke facebookpagina en ga naar profielfoto. Klik op de profielfoto, er verschijnen een aantal opties. Kies voor de optie ‘toevoegen kader’. Ga dan naar de grijze zoekbalk en tik #Banbakuná of #Bonbakuná in. Je krijgt dan verschillende opties, bijvoorbeeld hoe je dit kader kunt gebruiken of hoe lang je het kader om je profielfoto heen wilt hebben. Maak je keuze en voeg het kader aan de profielfoto toe. Sla tot slot de keuze op.

Samen met de gebruikers van deze kaders wordt op deze manier de boodschap op een leuke en duidelijke manier gedeeld; #BANBAKUNÁ! Ga naar www.bonairecrisis.com of bel 0800 0900 om je aan te melden voor het vaccineren.

Plaats een reactie