Welkom op de crisiswebsite van het Openbaar Lichaam Bonaire. Deze website is online wanneer er een crisis is. Daarom kunt u op deze website nu alle informatie over COVID-19 vinden.

KLM blijft naar Bonaire vliegen

Kralendijk – De KLM blijft gewoon volgens schema naar Bonaire, Aruba, Curaçao en Sint Maarten vliegen. Dat heeft regiomanager Cees Ursem aan het openbaar lichaam Bonaire meegedeeld. De vliegmaatschappij had eerder deze week bekend gemaakt de intercontinentale vluchten te staken. Volgens de maatschappij was het in de praktijk onmogelijk om het vliegpersoneel aan de nieuwe reisvoorwaarde van een antigeentekst te laten voldoen.

Nederland kondigde deze week aan dat reizigers uit hoog risicolanden die naar het land willen komen, naast de PCR test ook een antigeentest moeten doen. Bonaire is een laag risicoland voor Nederland. Reizigers die vanuit Bonaire naar Nederland gaan, hoeven geen PCR test en geen antigeentest te doen.

Plaats een reactie