Welkom op de crisiswebsite van het Openbaar Lichaam Bonaire. Deze website is online wanneer er een crisis is. Daarom kunt u op deze website nu alle informatie over COVID-19 vinden.

Gezaghebber Rijna en de pers maken afspraak over Covid-19 communicatie

Gezaghebber Rijna heeft afspraken gemaakt met de pers van Bonaire over communicatie tijdens de coronacrisis. De pers zal met het openbaar lichaam Bonaire (OLB) samenwerken om de gemeenschap te informeren. De afspraken gaan over onder andere hoe vaak er wordt gecommuniceerd en op welke manier.

De afspraken zijn gemaakt tijdens informele bijeenkomsten tussen Gezaghebber Rijna en de pers. De bijeenkomsten vonden zaterdag plaats in de ambtswoning van de Gezaghebber. Er waren twee bijeenkomsten. Eén bijeenkomst was voor de Papiamentstalige pers en de andere bijeenkomst was voor de Nederlandstalige pers.

Tijdens de bijeenkomsten was er ruimte om met elkaar van gedachte te wisselen. Er is gesproken over de manier waarop de pers wordt geïnformeerd.

 

Plaats een reactie